Verksamheten baseras på största del av ideella krafter. Det betyder att vi alla som vill se att Björkö Konstnod förblir en relevant plats behöver göra en insats. Vad kan just DU göra? Det mest grundläggande är kom på evenemang och sprid information. Redan sedan starten har vi haft stöd från många personer som gett oss en hand eller donerat något. Föreningen vill nu uppmärksamma er genom att omnämna er som mecenater. Vi filar just nu på hur detta ska se ut och hur vi kan ge er extra uppmärksamhet. Vill DU göra lite till och ta steget upp och bli en av våra mecenater kan du göra något av följande:


Ge oss en hand
Bli del  av den existerande resurspoolen, det är ni som bistår vid event, ni som tar ett varv i trädgården, ni som hjälper till att måla en väg.


Donera något vi behöver
Det kan vara ett paket kaffe, en kaka, eller så är det så att den där apparaten som fungerar som du tänker göra dig av med, kanske blev det färg över, eller de där trädgårdsmöblerna är lite solblekta så nu är det dags att byta ut dem... Helt enkelt innan du slänger något fråga gärna oss om vi behöver det. Här har vi listat några exempel >>>


Värva tre medlemmar
Inte bara det att ni ger ekonomiskt stöd om ni blir medlem ni ger oss också ett slags bevis på att vi är av betydelse genom att ha många medlemmar. Kanske blir det inte tre du värvar utan en eller fyra.  Allt är fantastiskt!


Ge en slant
För vissa kan det vara så att det är lättare att donera genom att swischa eller använda vårt bg >>>


Bjud hem en konstnär
Låt det bli ett levande samtal över en enkel måltid i hemmet.


Rabatt
Det kan vara att ni låter besökande konstnärer eller föreningen på rabatt på inköp.


ALLT ÄR AV STOR BETYDELSE!